Antena 3 CNN Actualitate Locale Bunică omorâtă pe trecerea de pietoni de o tânără şoferiţă cu BMW, în Dumbrăveni, Suceava

Bunică omorâtă pe trecerea de pietoni de o tânără şoferiţă cu BMW, în Dumbrăveni, Suceava

O bunică a fost omorâtă pe trecerea de pietoni de o tânără şoferiţă cu BMW, într-un cumplit accident în comuna Dumbrăveni din judeţul Suceava.

Bunică omorâtă pe trecerea de pietoni de o tânără şoferiţă cu BMW, în Dumbrăveni, Suceava
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Paul Ciurari    |    08 Aug 2021   •   17:10

Bunica în vârstă de 76 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a încercat să traverseze strada pe trecerea de pietoni, însă o tânără în vârstă de 27 ani, aflată la volanul unui BMW, a spulberat-o şi a aruncat-o câţiva metri pe şosea.

Cumplitul accident s-a produs vineri, 6 august 2021, în jurul orei 14.40, şi a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Pe imagini se poate observa cum femeia încearcă să traverseze strada, însă în momentul în care păşeşte pe trecerea de pietoni este lovită în plin de BMW-ul condus de tânăra de 27 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost aruncată câţiva metri în aer, iar apoi s-a prăbuşit pe şosea.

Tot pe imagini se observă şi faptul că şoferiţa cu BMW circula cu viteză mare şi, cel mai probabil, înainte de accident nu era atentă la drum. Astfel, ea nu frânează decât după ce o loveşte pe bătrâna care încerca să traverseze pe trecerea de pietoni.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde însă a şi murit din cauza rănilor foarte grave.

Tânăra şoferiţă a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele ei, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Dumbrăveni Suceava accident
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close