Antena 3 CNN Actualitate Locale Câine găsit spânzurat şi cu urechile tăiate, la Vaslui. Reacția Poliției: Face atâta tam-tam pentru nişte javre

Câine găsit spânzurat şi cu urechile tăiate, la Vaslui. Reacția Poliției: Face atâta tam-tam pentru nişte javre

Un bărbat din localitatea vasluiană Toporăşti a cerut ajutor de la o asociaţie care salvează câini, după ce şi-a găsit animalul spânzurat şi cu urechile tăiate.

Câine găsit spânzurat şi cu urechile tăiate, la Vaslui. Reacția Poliției: Face atâta tam-tam pentru nişte javre
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    06 Feb 2020   •   15:26

Asociaţia respectivă spune că proprietarul a sunat la Poliţie, dar i s-a spus că „face tam-tam pentru nişte javre”, potrivit digi24.ro.

"Am primit apelul disperat al acestui cetăţean, rugându-ne să-l ajutăm, că în satul lui Toporăşti, judeţul Vaslui, un individ are o plăcere macabră de a omorî animalele în sat (le taie urechile şi apoi îi spânzură în laţ). L-am îndrumat să sune la poliţie şi să facă o plângere contra individului. Ne-a spus că a făcut mai multe sesizări scrise la poliţia din acel sat şi că poliţia nu le-a acceptat spunându-i că ", scriu reprezentanţii asociaţiei pe pagina lor de Facebook.

„Am fost sesizaţi de mai multe persoane. A fost dispusă efectuarea de verificări, iar în funcţie de rezultatul acestora vor fi dispuse măsurile legale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.
 

×
Subiecte în articol: caine cruzime animale tam tam javre
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close