Antena 3 CNN Actualitate Locale Călătorii din București vor afla, în timp real, programul de circulaţie și variantele de traseu în stațiile STB

Călătorii din București vor afla, în timp real, programul de circulaţie și variantele de traseu în stațiile STB

Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale, astfel încât călătorii din București să poată afla în timp real programul de circulație și variantele de traseu.

Călătorii din București vor afla, în timp real, programul de circulaţie și variantele de traseu în stațiile STB
Sursa foto: Facebook/ Nicusor Dan
de Mia Lungu    |    13 Aug 2023   •   17:58

"Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație a vehiculelor și ce variante de traseu au la dispoziție. Informarea se va face atât vizual, cât și audio", a anunțat, duminică, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

Potrivit acestuia, autoritățile sunt în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitației în SEAP pentru achiziția studiului de fezabilitate. 

Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei.

Proiectul "Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București - Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public" este realizat cu fonduri prin PNRR.

×
Subiecte în articol: STB București statii calatori circulatie traseu
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close