Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil spulberat pe trecerea de pietoni de o tânără de 22 de ani

Copil spulberat pe trecerea de pietoni de o tânără de 22 de ani

Un băiat de 17 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Câmpina. Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I din oraș. Autovehiculul era condus de o tânără în vârstă de 22 de ani.

Copil spulberat pe trecerea de pietoni de o tânără de 22 de ani
de Alex Judeu    |    Laura Dinu    |    08 Apr 2022   •   07:56

Băiatul era elev în clasa a X-a, la Colegiul Nicolae Grigorescu, din Câmpina. Se afla pe trecerea de pietoni când a fost spulberat de mașina condusă de tânăra șoferiță de 22 de ani, care, potrivit martorilor, ar fi avut viteza mare.

Tot surse din rândul martorilor spun că băiatul ar fi fost aruncat aproape de 100 de metri.

”Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20.40, cu privire la un eveniment rutier produs pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Din primele date, un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 22 de ani, ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 17 ani, care se afla în traversarea străzii. 

Din nefericire, în urma impactului, minorul a decedat. Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ. Polițiștii orașului Câmpina efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis poliția. 

×
Subiecte în articol: Campina accident
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close