Antena 3 CNN Actualitate Locale Conductă de apă reparată 'româneşte' în Haţeg, virală pe Facebook

Conductă de apă reparată 'româneşte' în Haţeg, virală pe Facebook

O conductă de apă care alimentează oraşul Haţeg a devenit virală pe Facebook, după ce angajaţii au reparat-o 'româneşte', respectiv cu zeci de pene de lemn înfipte în fisurile apărute.

Conductă de apă reparată 'româneşte' în Haţeg, virală pe Facebook
Sursa foto: Facebook / Cristi Magurean
10 Feb 2020   •   12:35

Totul a ieşit la iveală ieri, atunci când un tânăr din Haţeg a fotografiat 'minunea' şi a postat imaginea pe Facebook.

În numai câteva ore, fotografia a fost distribuită de aproape 3000 de oameni.

"Firma de stat.. rezultatele sunt astea şi nu e abureala. Poza asta e reala şi asta este situaţia! În Haţeg, Hunedoara, conducta Apa Prod. Ca în telenovele. Ba nu fiţi nebuni, poza asta nu e un trucaj, O puteţi vedea în Haţeg", a scris Cristi Măgurean în postarea de pe Facebook.

După ce fotografia cu conducta de apă din Haţeg 'peticită' a devenit virală, conducerea companiei de apă din Haţeg a transmis un comunicat de presă.

Conducta de apă din Haţeg, peticită cu zeci de pene de lemn

"În urma fotografiei publicate în spațiul public,  care arăta un tronson din conducta  de alimentare cu apă a orașului Hațeg, facem următoarele precizări:

Acea conductă este din anul 1978 și face parte din aducțiunea Sântămăria Orlea-  Hațeg. Tronsonul de conductă, pe o distață de 580 metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare. Acesta a fost prevăzut pentru înlocuire  iar, la momentul de față, suntem în situația de achiziție a conductei și materialelor necesare înlocuirii acestui tronson. Valoare acestor lucrări este de aproximativ 145.000 euro.

În următorul program de investiții european este cuprinsă înlocuirea întregii conducte de aducțiune de la Sântămăria Orlea până la rezervorul de înmagazinare al orașului Hațeg, pe o lungime totală de 3,2km. Lucrările prevăzute în POIM vor demara în al treilea trimestru al acestui an", se arată în comunicatul Apa Prod.

×
Subiecte în articol: conducta Hateg Hateg
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close