Antena 3 CNN Actualitate Locale Contrabandiști, opriți cu focuri de armă de poliţiştii de frontieră din Dorohoi

Contrabandiști, opriți cu focuri de armă de poliţiştii de frontieră din Dorohoi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botoşani, au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare în încercarea de a opri câțiva contrabandiști.

Contrabandiști, opriți cu focuri de armă de poliţiştii de frontieră din Dorohoi
Sursa foto: monitorulbt.ro
de Georgiana Adam    |    12 Sep 2021   •   13:18

Întâmplarea a avut loc, sâmbătă, 11 septembrie, când poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botoşani, acţionând în vederea valorificării unor informaţii, ca urmare a schimbului de date cu autorităţile de frontieră din Ucraina, au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competență.

Pe timpul acţiunii au fost observate, pe direcţia localităţii de frontieră Pomârla, judeţul Botoşani, șase persoane care transportau de la linia de frontieră către interiorul teritoriului național șase colete voluminoase, potrivit monitorulbt.ro.

Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru oprirea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus şi au fugit în direcţii diferite.

În acest context oamenii legii au folosit armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, dar profitând de configuraţia terenului, persoanele s-au retras spre localitatea Corjăuți, județul Botoșani.

×
Subiecte în articol: contrabandisti politisti Dorohoi Botoșani
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close