Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi informații despre cazul copilului mort din Arad: Ar fi vorba despre o fetiță cu vârsta între 5-8 ani

Noi informații despre cazul copilului mort din Arad: Ar fi vorba despre o fetiță cu vârsta între 5-8 ani

Au apărut noi informații despre cazul copilului găsit mort lângă un cimitir din Arad. Ar fi vorba despre o fetiță cu vârsta între 5 și 8 ani.

Noi informații despre cazul copilului mort din Arad: Ar fi vorba despre o fetiță cu vârsta între 5-8 ani
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    31 Oct 2021   •   12:05

La fața locului în care a fost găsit cadavrul copilului a fost trimisă o echipă de specialiști IGPR.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la medicină legală pentru autopsie.

Ar fi vorba despre o fetiță cu vârsta între 5 și 8 ani.

În zona în care a fost găsit cadavrul nu a fost raportată nicio dispariție a vreunui copil. Anchetatorii verifică acum dacă în Arad au fost raportate dispariții.

Polițiștii iau în calcul două ipoteze. Prima ar fi cea în care părinții ar fi fost cei implicați, iar cea de-a doua, în care alți copii au făcut asta din joacă.

Primele imagini din locul în care a fost găsit copilul mort în Arad. ”Mai mult ca sigur, fapta nu a fost comisă unde a fost găsit cadavrul”

Avem primele imagini de la locul în care a fost găsit copilul mort din Arad. Rămășițele au fost găsite de un câine care se plimba alături de stăpânul său.

La fața locului polițiștii și criminaliștii fac cercetări, pentru a afla circumstanțele producerii acestui incident teribil.

După cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că trupul neînsufleţit găsit lângă cimitirul din Arad ar aparţine unui copil în vârstă de aproximativ opt ani.

Bucăţi de corp incendiate au fost găsite pe un teren viran de lângă cimitir. Un bărbat care îşi plimba câinele în zonă a descoperit resturile umane şi haine şi a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Sâmbătă după-amiază a fost deschis un dosar penal în rem, adică fără un autor cunoscut, pentru omor și profanare de cadavre.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close