Antena 3 CNN Actualitate Locale O cameră de supraveghere a fost furată în timp ce-l înregistra pe hoț, în Arad

O cameră de supraveghere a fost furată în timp ce-l înregistra pe hoț, în Arad

Un incident care ar putea fi amuzant, dacă n-ar avea caracter penal, a fost surprins recent în județul Arad.

O cameră de supraveghere a fost furată în timp ce-l înregistra pe hoț, în Arad
Sursa foto: Facebook / DRDP.Timisoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2023   •   12:52

O cameră de supraveghere amplasată într-o parcare de pe DN7 a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un TIR.

Bărbatul deschide ușa din dreapta a cabinei și se apropie de cameră.

La un moment dat, imaginea se întunecă, marcând momentul în care dispozitivul este deconectat și desprins de la locul săi.

Conform datelor vizibile pe înregistrare, incidentul s-a petrecut noaptea, în data de 16 aprilie, anul acesta, între localitățile Pecica şi Nădlac.

Citește și: Un bărbat a murit după ce mașina lui a intrat pe contrasens și a lovit un camion, pe centura Aradului

Camera fusese montată de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, DRDP, pentru a-i depista pe cei care aruncă ilegal gunoaie în zonă.

Imaginile au fost trimise poliției.

Cameră furată DN 7 Pecica - Nădlac

La fiecare informare pe care o facem cu privire la activitățile de salubrizare din parcările de pe drumurile naționale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere. Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deșeuri provenite din gospodării sau materiale de construcție, este pe DN 7 între Pecica și Nădlac. A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar… aparatul a fost furat. ‼️ SDN Arad a transmis imaginile de mai jos, ?????????, către Poliție pentru identificarea persoanei și recuperarea prejudiciului.

Publicată de DRDP Timişoara pe Vineri, 21 aprilie 2023

"La fiecare informare pe care o facem cu privire la activitățile de salubrizare din parcările de pe drumurile naționale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere. Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deșeuri provenite din gospodării sau materiale de construcție, este pe DN 7 între Pecica și Nădlac.

A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar aparatul a fost furat", au comunicat, vineri, reprezentanții DRDP Timișoara, care au publicat şi imaginile video pe pagina de Facebook a instituției.

Imaginile puse în spațiul public au fost anonimizate pentru a ascunde fața hoțului, însă polițiștii arădeni au primit varianta needitată

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close