Antena 3 CNN Actualitate Locale Maşini tunate, drifturi şi viteză pe o plajă din Constanţa | Show spectaculos la Constanţa

Maşini tunate, drifturi şi viteză pe o plajă din Constanţa | Show spectaculos la Constanţa

Tinerii pasionaţi de viteză, maşini tunate şi drifturi şi-au dat întâlnire pe o plajă din Constanţa, acolo unde au organizat un show spectaculos.

Maşini tunate, drifturi şi viteză pe o plajă din Constanţa | Show spectaculos la Constanţa
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    24 Iul 2022   •   11:09

Piloții de drifturi și-au adus mașinile tunate pe o pistă special amenajată în Constanța, unde și-au arătat îndemânarea.

Atât șoferii amatori sau cât și cei teribiliști au putut participa și ei la demonstrați. Piloții de drift au făcut show cu mult fum și zgomot de motoare turate la maximum.

Aceștia au derapat controlat și au dovedit astfel că pot stăpâni perfect mașinile cu mulți cai putere.

Publicul s-a bucurat de spectacol și a putut participa la o demonstrație plină de adrenalină.

Pentru că sondajele ne poziționează pe primele locuri în Europa în ceea ce privește numărul mare de accidente rutiere produse din cauza teribilismului și a condusului agresiv, evenimentul a promovat și siguranța în trafic.

Pentru a descuraja cursele ilegale, piloții i-au invitat pe amatorii de senzații tari să lase strada și să vină să se întreacă în îndemânare pe o pistă amenajată.

"Ei au posibilitatea de a participa la clasa street, unde pot veni cu mașina lor.

Haideți! Băieții de pe stradă, haideți în mediu organizat, haideți în competițiile de la clasa street, pentru a fi jurizați de niște arbitri profesioniști, altfel veți fi jurizați de poliție", a menționat Gabi Imre, instructor.

Evenimentul va continua și azi cu alte demonstrații spectaculoase ale piloților din Campionatul Național de Drift, iar accesul publicului este gratuit.

×
Subiecte în articol: drifturi Constanța
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close