Antena 3 CNN Actualitate Locale Elevă cu nevoi speciale, chinuită şi umilită de colege, la un liceu din Timişoara

Elevă cu nevoi speciale, chinuită şi umilită de colege, la un liceu din Timişoara

O elevă în vârstă de 15 ani, cu nevoi speciale, a fost chinuită şi umilită de două colege, chiar în clasă, la Liceul Alimentar din Timişoara.

Elevă cu nevoi speciale, chinuită şi umilită de colege, la un liceu din Timişoara
Sursa foto: Getty Images
de Alin Tarnovschi    |    08 Iun 2021   •   10:08

Eleva cu nevoi speciale, chinuită şi umilită de două colege, a fost filmată de un băiat, care s-a amuzat pe tot timpul filmării de modul în care colegele lui o agresau pe fata de 15 ani.

Totul s-a întâmplat la Liceul Alimentar din Timişoara, acolo unde eleva cu nevoi speciale învaţă. Fata a fost filmată în timp ce două colege o trăgeau de păr, o ameninţau cu bătaia şi chiar au propus să o tundă.

Scenele s-au petrecut luni, 7 iunie, într-un laborator de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară de pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, notează jurnaliştii de la tion.ro.

Fata a fost lovită cu palma peste faţă, în timp ce colegii continuă să îşi bată joc de ea şi să o chinuie.

"Știu doar că e maltratată fiică-mea. Nu mi-a povestit nimic, e o fire mai tăcută, e cu retard mintal și cu sindrom hiperkinetic. Astăzi am aflat, atâta știu că una din fete are 18 ani și mai e o fată de 15 ani. (…) Fata este în clasa a IX-a, asta s-a întâmplat în laborator, nu înțeleg unde a fost profesoara, de ce sunt nesupravegheați. Îi e și frică la fată să îmi spună, pentru că au amenințat-o, nici nu vrea să-mi spună. (…) Astăzi am primit filmulețele, le-a primit și fiica mea cea mare. Ne-am făcut griji foarte mari pentru fata mică de 15 ani", a declarat mama copilei agresate pentru Tion.ro.

Atât conducerea liceului, cât şi Poliţia au deschis anchete după ce imaginile au fost publicate în presa locală.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close