Antena 3 CNN Actualitate Locale O butelie a explodat într-o locuință din Harghita. Victimele, mama şi copil, au ajuns la spital cu arsuri

O butelie a explodat într-o locuință din Harghita. Victimele, mama şi copil, au ajuns la spital cu arsuri

O explozie a unei butelii de aragaz a avut loc în localitatea Praid din jud. Harghita. Victimele, o mamă și un copil au fost transportate la o unitate medicală.

O butelie a explodat într-o locuință din Harghita. Victimele, mama şi copil, au ajuns la spital cu arsuri
de Claudia Popovici    |    04 Iul 2021   •   22:34

Explozia a avut loc, duminică seară, într-o casă de vacanță, din lemn în localitatea Praid din jud. Harghita.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. A fost alertat SVSU Praid și SVSU Corund.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu. Casa din lemn a fost afectată aproape în totalitate (a mai rămas doar acoperișul, susținut în 3 grinzi).

În urma exploziei, victimele, mama în vârstă de 43 de ani care a suferit arsuri pe cca. 30% din corp şi un copil în vârstă de 9 ani cu arsuri pe 50% din suprafața corpului au fost transportate de către echipajul SAJ la centrul de permanență Praid. O ambulanță cu medic a fost trimisă la centrul de permanență din Praid, pentru a le acorda alte îngrijiri medicale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Harghita Praid butelie explozie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close