Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 13 ani și-a pus capăt zilelor, în urma unei discuţii aprinse cu mama sa. S-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Bacău

O fată de 13 ani și-a pus capăt zilelor, în urma unei discuţii aprinse cu mama sa. S-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Bacău

O fată de 13 ani din Bacău a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în urma unei discuții aprinse cu mama sa.

O fată de 13 ani și-a pus capăt zilelor, în urma unei discuţii aprinse cu mama sa. S-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Bacău
Sursa foto: Hepta
de Ştefan Petrică    |    13 Ian 2023   •   18:10

Din primele informații date de polițiștii din Bacău, minora s-a aruncat de la etaj în urma unei discuţii în contradictoriu cu mama sa.

"La data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1, Bacău au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 41 de ani, din localitate, despre faptul că, fiica sa minoră, de 13 ani s-a aruncat de la etajul 10 al imobilului în care locuia.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit din primele verificări, faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu mama sa, minora s-ar fi aruncat de la etaj”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

La locul incidentului s-a deplasat un echipaj medical de la Serviciul de ambulanță care a preluat-o pe tânăra aflată în stare gravă şi a transportat-o la spital.

Ajunsă la spital, doctorii au declarat decesul minorei. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fata s-a aruncat de la etaj.

×
Subiecte în articol: Bacău aruncat etaj
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close