Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Craiova a primit acasă gunoiul pe care l-a aruncat pe bulevard

O femeie din Craiova a primit acasă gunoiul pe care l-a aruncat pe bulevard

Polițiștii din Craiova i-au adus acasă unei femei gunoiul pe care l-a aruncat pe bulevard. Craioveanca a primit și o amendă de 2.000 de lei.

O femeie din Craiova a primit acasă gunoiul pe care l-a aruncat pe bulevard
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    22 Apr 2021   •   19:43

Poliția Locală Craiova a intervenit pentru returnarea unui sac de gunoi. El a fost dus la locuința unei femei, care îl aruncase pe un bulevard din localitate.

„Confiscăm de la căruțe până la tiruri care transportă gunoi și nu pot justifica unde îl duc”, spune primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Gunoiul a fost restituit de șeful Poliției Locale Craiova. „Dumneavoastră, aseară (miercuri seara – n.r.), ați pierdut gunoiul (...), iar noi am fost nevoiți să vă aducem bunurile înapoi.

Sunt ale dumneavoastră și așa trebuie. Dumneavoastră l-ați pierdut, noi vi-l aduserăm înapoi”, spune șeful Poliției Locale Craiova, în timp ce intră cu gunoiul în curtea femeii, care aruncase deșeurile pe bulevard, scrie Mediafax.

Craioveanca a primit o amendă de 2.000 de lei.

„Zilnic întreprindem acțiuni de depistare a celor certați cu bunul simț, iar mulți cetățenii care dispun de camere video ne ajută cu imagini. Strângem săptămânal tone de gunoaie aruncate peste tot, confiscăm de la căruțe până la tiruri care transportă gunoi și nu pot justifica unde îl duc și dăm amenzi maxime. Nu ne oprim până nu înțeleg toți că așa nu mai merge”, spune primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

×
Subiecte în articol: femeie gunoi amenda Craiova
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close