Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie sechestrată și abuzată de iubit după ce s-au întors de la muncă în străinătate, în Maramureș

Femeie sechestrată și abuzată de iubit după ce s-au întors de la muncă în străinătate, în Maramureș

O femeie de 36 de ani din Maramureș a fost sechestrată, bătută și violată timp de două săptămâni, chiar de iubitul său. Tatăl victimei a sunat după ajutor.

Femeie sechestrată și abuzată de iubit după ce s-au întors de la muncă în străinătate, în Maramureș
Sursa foto: Pexels/Karolina Grabowska
de Ioana Mircea    |    20 Noi 2022   •   11:49

Polițiștii din Tăuții Măgherăuși au intervenit în forță alături de mascați, după ce un apel la 112 a anunțat că o femeie este sechestrată și violată de iubitul ei într-o locuință.

Potrivit unor surse, cei doi s-au întors de la muncă din Germania în urmă cu două săptămâni. De atunci bărbatul ar fi devenit violent.

Acesta i-a luat telefonul femeii și a ținut-o captivă. În tot acest timp, tatăl victimei a fost cel care a și alertat poliția pentru că nu putea lua legătura cu ea.

Totodată, din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta împotriva voinței sale. Victima, cu urme vizibile de violență pe corp, a fost transportată la spitalul din Baia Mare pentru îngrijiri medicale.

Individul în vârstă de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de lipsire de libertate, viol și violență în familie.

 

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close