Antena 3 CNN Actualitate Locale Fost primar, judecat pentru omor, după ce o tânără care l-a fotografiat dezbrăcat și legat cu cătușe erotice roz a murit într-un accident cumplit

Fost primar, judecat pentru omor, după ce o tânără care l-a fotografiat dezbrăcat și legat cu cătușe erotice roz a murit într-un accident cumplit

Procurorii gorjeni l-au trimis în judecată, pentru omor, pe fostul primar al localității Baia de Aramă, Rafael Ionel Dunărințu, după ce au finalizat cercetările în dosarul cumplitului accident rutier în urma căruia Roxana Mădălina Bîzu, o tânără de 25 de ani, a murit.

de Mia Lungu    |    15 Noi 2022   •   09:40

Fostul primar al orașului Baia de Aramă, Rafael Dunărințu, a fost trimis în judecată, la finalul lunii iulie, pentru omor. Dosarul are legătură cu moartea tinerei de 25 de ani din Drăguțești, Roxana Mădălina Bîzu, fiind citați, în calitate de părți civile, părinții acesteia.

Roxana Mădălina a fost invitată, pe 28 aprilie 2017, la o petrecere privată la restaurantul ”Select” din localitatea Brebina, la care participa și Rafael Dunărințu, primar al orașului Baia de Aramă la acel moment, potrivit gorjonline.ro.

Potrivit sursei citate, tânăra ar fi intrat în camera în care era cazat primarul, l-ar fi legat pe Dunărințu cu niște cătușe erotice roz și l-a fotografiat pe acesta semi-dezbrăcat, moment în care între cei doi ar fi izbucnit o ceartă. Primarul i-ar fi reproșat că vrea să-l șantajeze, iar Roxana Mădălina a fugit din cameră, desculță, doar într-o cămașă, sutien și bikini, s-a urcat în mașină și a plecat în grabă.

În locul numit Dealul Manii, la intrarea în Peștișani, dinspre Tismana, tânăra a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul într-un copac, iar de acolo a ricoșat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, și a decedat pe loc.

Prima persoană care a ajuns la locul accidentului, un localnic din zonă, le-a povestit polițiștilor că, în momentul în care a auzit zgomotul produs de accident, a văzut un SUV de culoare neagră, cu număr de Timiș, care a întors și a demarat în trombă.

Polițiștii care au ajuns în acea noapte la locul tragediei spun că, într-adevăr, tânăra era desculță, având doar lenjeria intimă pe ea și cămașa cumva ieșită de pe corp, în urma dinamicii accidentului.

Acest detaliu le-a trezit suspiciuni oamenilor legii, mai exact tânăra nu putea pleca dezbrăcată și desculță, în plină noapte, decât dacă exista un motiv pentru plecarea ei în grabă. Astfel, anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere ale restaurantului ”Select” dar și de pe cele ale unor obiective economice pe traseul Brebina-Baia de Aramă-Tismana, pentru a identifica, cu exactitate, autoturismul care a urmărit-o pe Roxana Mădălina.

Pe 30 iunie, procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru Dunărințu, menținută și de judecători. Dosarul se judecă luna aceasta, pe 29 noiembrie, în camera preliminară, cu privire la legalitatea rechizitoriului și a administrării probelor în cursul urmăririi penale.

Rafael Dunărințu a fost eliberat condiționat din penitenciar, recent, după ce a executat o pedeapsă rezultantă din mai multe condamnări.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close