Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost încătuşat de poliţişti la Hunedoara după ce şi-a doborât la pământ nepotul minor care îi agresase fiul

Un bărbat a fost încătuşat de poliţişti la Hunedoara după ce şi-a doborât la pământ nepotul minor care îi agresase fiul

Un adolescent a ajuns, duminică, la spital după ce a fost agresat de un adult pe un teren de joacă.

Un bărbat a fost încătuşat de poliţişti la Hunedoara după ce şi-a doborât la pământ nepotul minor care îi agresase fiul
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2021   •   20:52

Adultul agresor este chiar unchiul tânărului. El şi-a doborât la pământ propriul nepot pentru că acesta s-a luat la bătaie cu fiul său.

Lanţul agresiunii nu s-a oprit aici, pentru că bărbatul şi-a lovit, apoi, propriul fiu. Incidentul din parcul hunedorean a fost anunțat la 112.

Polițiștii au stabilit că, în timp ce se aflau lângă un leagăn, doi copii de 7 și de 13 ani s-au certat, iar tatăl celui mai mic l-a trântit la pământ pe adolescent.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe si violență în familie, iar bărbatul a fost condus la sediul Poliției. După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

Între timp, nepotul, care a suportat consecinţele furiei unchiului său, a ajuns la spitalul din Deva, la Unitatea de Primiri Urgenţe, şi era supus investigaţiei cu computerul tomograf în cursul serii de dumincă. Minorul era conştient şi cooperant, potrivit medicilor.

Atenţie, imaginile sunt din categoria celor care vă pot afecta emoţional.

×
Subiecte în articol: Hunedoara minor agresat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close