Antena 3 CNN Actualitate Locale Un ieşean a găsit câteva mii de euro în timp ce încerca să retragă bani din bancomat. Ce a urmat sfidează orice imaginaţie

Un ieşean a găsit câteva mii de euro în timp ce încerca să retragă bani din bancomat. Ce a urmat sfidează orice imaginaţie

Un bărbat din Iaşi a trăit surpriza vieţii sale când a mers la un bancomat să retragă bani.

Un ieşean a găsit câteva mii de euro în timp ce încerca să retragă bani din bancomat. Ce a urmat sfidează orice imaginaţie
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   11:45

Cetăţeanul, pe nume Radu, în vârstă de 50 de ani, s-a dus în urmă cu câteva zile la un bancomat situat pe strada Cuza Vodă din municipiu.

Înainte să-şi ducă la bun sfârşit intenţia de a retrage bani, el a observat în fanta de eliberare a numerarului peste 5.000 de euro.

Fără a lua în calcul să păstreze banii, bărbatul a sunat iniţial la poliţie, iar apoi a informat şi reprezentanţii unităţii bancare despre "descoperirea" sa.

O scrisoare de mulţumire şi fotografii cu poliţiştii, după restituirea a 5.000 euro

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au apreciat gestul de o rară corectitudine civică: i-au dat lui Radu o scrisoare de mulţumire şi s-au fotografiat cu el (foto galerie).

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, a reieşit că la bancomatul respectiv se prezentase în urmă cu puţin timp un alt bărbat, care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat.

Din acest motiv, transferul a fost respins, iar tranzacţia, anulată.

Deponentul nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată şi, mai mult, a uitat şi cardul în bancomat. Constatând ulterior lipsa cardului, el a revenit la unitatea bancară, unde situaţia a fost clarificată.

×
Subiecte în articol: Iași bancomat
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close