Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu într-un bloc din Câmpina. Un om a murit | Zeci de locatari, evacuaţi

Incendiu într-un bloc din Câmpina. Un om a murit | Zeci de locatari, evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, într-un bloc din Câmpina, judeţul Prahova. Un om a murit după ce flăcările au cuprins un apartament, iar zeci de persoane au fost evacuate.

de Cristi Georgescu    |    13 Dec 2023   •   07:36

Update: Incendiul este lichidat. O persoană cu atac de panică a fost asistată medical la fața locului, refuzând transportul la spital. Nu au fost înregistrate alte victime. Cauza probabilă de incendiu este în curs de stabilire.

Potrivit ISU Prahova, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpina acţionează, miercuri dimineaţă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la un apartament situat la etajul I al unui bloc din municipiul Câmpina, pe bulevardul Carol.

Acolo s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD.

”În apartamentul afectat incendiul se manifestă la nivelul unei camere, în care, din nefericire, pompierii au identificat o persoană de sex masculin carbonizată”, a precizat sursa citată.

Cincisprezece persoane din bloc au ieşit singure, iar alte şapte persoane au fost evacuate de pompieri, printre care se numără şi un vârstnic, nedeplasabil.

×
Subiecte în articol: incendiu bloc Campina barbat mort
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close