Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu în zona Şoseaua Chitilei a fost localizat. Șase autospeciale de stingere intervin la fața locului

Incendiu în zona Şoseaua Chitilei a fost localizat. Șase autospeciale de stingere intervin la fața locului

Incendiu în zona Şoseaua Chitilei a fost localizat. Șase autospeciale de stingere intervin la fața locului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Mai 2017   •   09:40

Update: Incendiu a fost localizat și nu mai există pericol de extindere, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

„În acest moment nu sunt necesare mai multe autospeciale. A fost vorba de o casă parter și etaj, a cărei mansardă a fost distrusă în totalitate. Incendiu s-a extins și la casa vecină, care era lipită. O singură persoană cu atac de panică, dar nu sunt alte probleme. Incendiu este localizat, nu mai există niciun risc de extindere. Există mai multe ipoteze pentru cauza incendiului”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București, la Antena3.

Update: Flăcările, care au cuprins tot acoperişul unei case cu etaj, s-au extins la o altă locuinţă. Din fericire, nu sunt persoane rănite.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la un imobil din strada Şoimului, în zona Şoseaua Chitilei, fiind afectată şi o altă locuinţă, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Flăcările au cuprins tot acoperişul. ISU intervine cu şase autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare şi cu o autoscară.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă sunt persoane rănite.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu puternic imobil incendiu
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close