Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu violent în Constanța. Un copil de trei ani a murit

Incendiu violent în Constanța. Un copil de trei ani a murit

Incendiu violent în Constanța. Un copil de trei ani a murit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    01 Mar 2017   •   12:07

Un copil de trei ani a murit iar un altul de zece luni şi mama acestora au suferit arsuri grave în urma unui incendiu iscat, miercuri, la o locuinţă din localitatea constănţeană Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au acţionat pentru stingerea flăcărilor cu două autospeciale.

Purtătorul de cuvânt al ISU, Anca Chiriţă, a informat că din casa cuprinsă de flăcări au fost salvaţi un bebeluş de zece luni cu arsuri pe 5% din suprafaţa corpului şi mama acestuia, ce prezenta arsuri de gradul 1-2 pe mâini. După ce au pătruns în incinta incendiată, pompieri au găsit corpul carbonizat al celui de al doilea copil, în vârstă de trei ani, care se afla acasă în momentul izbucnirii focului şi este posibil să fi fost surprins sub dărâmături, după prăbuşirea tavanului.

Cele două victime au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital. Vecinii au relatat pompierilor că familia este compusă din alţi trei copii care plecaseră la şcoală în dimineaţa zilei.

Deocamdată nu ştie care este cauza izbucnirii incendiului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close