Antena 3 CNN Actualitate Locale Informaţii noi în cazul mamei din Timişoara care a sărit de pe bloc cu copiii! Cei doi bărbaţi din viaţa Iulianei se luptau să îi ia copiii de lângă ea

Informaţii noi în cazul mamei din Timişoara care a sărit de pe bloc cu copiii! Cei doi bărbaţi din viaţa Iulianei se luptau să îi ia copiii de lângă ea

Apar informaţii socante în cazul tinerei mame din Timişoara care s-a aruncat de pe un bloc cu copiii in braţe. Surse din anchetă spun cei doi bărbaţi din viaţa Iulianei se luptau să îi ia copii. Mai mult decât atât, băieţelul nu ar fi al fostului soţ, ci al lui Marcel, un bărbat bogat şi influent, care ar fi terorizat-o în ultima vreme.

Informaţii noi în cazul mamei din Timişoara care a sărit de pe bloc cu copiii! Cei doi bărbaţi din viaţa Iulianei se luptau să îi ia copiii de lângă ea
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2022   •   22:56

Potrivit unor surse din anchetă, femeia din Timişoara care şi-a luat propria viaţă şi a celor doi copii, ar fi fost terorizată de un bărbat bogat şi influent.

Iuliana ar fi fost terorizată de fostul iubit

Fostul soţ le-ar fi dat anchetatorilor o posibilă pistă privind motivele pentru care fosta lui soţie a comis acest gest. Bărbatul spune că ar fi fost terorizată de fostul iubit. 

Şi rudele fostului soţ  spun că Iuliana era terorizată de fostul iubit, care o teroriza şi o ameninţa că-i ia copiii. Este vorba despre Marcel, iar acesta pare sa fie principalul motiv care a dus la tragedia fără precedent.

Mărturiile făcute de fostul soţ al Iulianei

Chiar şi soacra femeii spune ca Marcel o amenința că îi va lua copiii, iar acesta a fost motivul divorțului dintre Iuliana și Alex.

Încă nu se știe încă cu cine a vorbit Iuliana ultima dată la telefon, însă cert este că cei doi bărbați din viața ei se luptau pentru copiii lor și o amenințau ca îi vor lua pe cei mici de lângă ea.

Iuliana îl cunoştea pe Alex de la 15 ani, iar cu Marcel l-ar fi înșelat de minimum 10 ani.

Filmul tragediei din Timișoara

Fostul iubit, Marcel a fost cel care s-a dus să îi spună lui Alex că băiatul nu este al lui, iar atunci Alex ar fi cerut test de paternitate și așa ar fi aflat că nu era copilul lui și cel mai probabil, acesta a fost motivul care ar fi dus la divorţ.

Marţi dimineaţă, Iuliana a cedat psihic şi s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje cu cei doi copii în braţe. 

Trupurile neînsufleţite ale mamei de 32 de ani şi ale copiilor săi au fost depuse la capelă, acolo unde se află şi familia ei. Toţi trei au fost depuşi într-un singur sicriu alb.

Mâine va avea loc înmormantarea. Mama Iulianei este devastat de durere, iar femeia are probleme de sănătate de când a aflat de gestul teribil al fiicei sale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: ancheta Timisoara Iuliana sinucidere
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close