Antena 3 CNN Actualitate Locale Instructor și candidat din Bistriţa, prinși în flagrant când fraudau proba teoretică pentru permisul auto

Instructor și candidat din Bistriţa, prinși în flagrant când fraudau proba teoretică pentru permisul auto

Un instructor și un candidat au fost prinși joi în flagrant în timp ce fraudau proba teoretică de obținere a permisului auto, în Bistrița-Năsăud. Cei doi foloseau un sistem audio-video de transmitere a informațiilor.

Instructor și candidat din Bistriţa, prinși în flagrant când fraudau proba teoretică pentru permisul auto
de Claudia Popovici    |    01 Iul 2021   •   17:26

Potrivit Direcției Generale Anticorupție, polițiștii din Bistrița-Năsăud au prins în flagrant doi bărbați, un instructor auto și un candidat la obținerea permisului de conducere auto, în timp ce primul îl ajuta pe al doilea să promoveze proba teoretică.

Joi dimineața, cu ocazia susținerii examenului de obținere a permisului de conducere auto, lucrătorii SRPCIV Bistrița-Năsăud s-au sesizat cu privire la comportamentul unui instructor auto. Imediat situația a fost semnalată polițiștilor DGA care au intervenit.

„Astfel, s-a constatat că modalitatea de fraudare a examenului auto consta în folosirea unui sistem audio-video de transmitere la distanță”, au transmis polițiștii.

Pentru a beneficia de acest „ajutor”, candidatul i-a oferit instructorului auto suma de 3.000 de lei, bani pe care i-a dat anterior probei de examinare. Cercetările continuă în acest caz pentru trafic de influență și cumpărare de influență.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close