Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama unui copil de doi ani s-a aruncat de la etaj. Ce a împins-o pe femeia de 34 de ani din Dâmboviţa la gestul extrem

Mama unui copil de doi ani s-a aruncat de la etaj. Ce a împins-o pe femeia de 34 de ani din Dâmboviţa la gestul extrem

O femeie de 34 de ani, mamă a unui copil de doi ani din Moreni, Dâmbovița, a recurs la un gest extrem și s-a aruncat de la etajul doi al blocului în care locuia. 

Mama unui copil de doi ani s-a aruncat de la etaj. Ce a împins-o pe femeia de 34 de ani din Dâmboviţa la gestul extrem
de Georgiana Adam    |    11 Oct 2022   •   09:22

Femeia trecea printr-o depresie cruntă și se temea că își va pierde locul de muncă, potrivit stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc luni, iar apropiații femeii povestesc că tânăra mămică trecea printr-o depresie profundă după ce își pierduse părinții și acum se temea că va fi dată afară de la serviciu.

Femeia, care era responsabilă cu protecția muncii, a avut un eveniment nefericit la serviciu unde a avut loc un accident de muncă, iar ea se considera pe deplin vinovată pentru cele întâmplate.

Soțul femeii spune că aceasta trecea printr-o depresie profundă după pierderea părinţilor, starea ei emoțională a fost afectată peste măsură, iar acum venise şi stresul că ar putea fi dată afară de la serviciu.

Ieri dimineaţă, mama copilului de doi s-a retras în dormitor unde și-a pus în aplicare planul suicidal.

În urma căzăturii de la etajul doi, femeia s-a ales cu fractură de coloană și mai multe traumatisme severe. Ea a fost transportată în comă profundă la Spitalul Universitar din București.
 

×
Subiecte în articol: Dambovita aruncată etaj
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close