Antena 3 CNN Actualitate Locale Manevră inexplicabilă a unui şofer filmat când dărâmă o femeie şi intră cu maşina într-un restaurant, în Băile Herculane

Manevră inexplicabilă a unui şofer filmat când dărâmă o femeie şi intră cu maşina într-un restaurant, în Băile Herculane

Un accident rutier mai puţin obişnuit a fost surprins de camerele de supraveghere din Băile Herculane, acolo unde un şofer a făcut o manevră inexplicabilă în timp ce parca.

de Cătălina Buzoianu    |    18 Feb 2024   •   13:55

Un şofer a intrat cu maşina într-un restaurant din staţiunea Băile Herculane, după ce a apăsat din greşeală acceleraţia în timp ce se afla într-o parcare.

Imaginile aproape incredibile de pe camere surprind fiecare manevră a șoferului din momentul în care intră în parcarea restaurantului, secundă cu secundă.

Bărbatul pare să știe ce face. La început parchează corect între două autoturisme, face câteva manevre, însă la un moment dat se întâmplă ceva.

O femeie coboară de pe bancheta din dreapta a şoferului, probabil soția, iar în momentul în care intenționează să se întoarcă să-și ia ceva de pe banchetă, bărbatul apasă nejustificat pedala de accelerație și intră cu autoturismul direct în restaurant.

Femeia este trântită la pământ, însă din fericire nu a suferit răni grave. Nici șoferul și nici fetița aflată pe bancheta din spate a maşinii nu au suferit răni, însă s-au ales, evident, cu o sperietură soră cu moartea.

La fața locului au venit medicii de la ambulanță, dar nu a fost nevoie de transportarea nici unuia dintre cei trei la spital, dar și polițiștii au ajuns ulterior la locul accidentului.

Bărbatul a fost testat atât pentru stabilirea alcoolemiei, cât și pentru un eventual consum de substanțe stupefiante.

Rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Chiar și așa, șoferul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

×
Subiecte în articol: Baile Herculane accident restaurant
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close