Antena 3 CNN Actualitate Locale Maşina Poliţiei, distrusă cu toporul. Doi poliţişti, ameninţaţi de un bărbat

Maşina Poliţiei, distrusă cu toporul. Doi poliţişti, ameninţaţi de un bărbat

Un bărbat din Constanța a ameninţat doi poliţişti cu un topor şi a spart parbrizul maşinii de Poliţie.

Maşina Poliţiei, distrusă cu toporul. Doi poliţişti, ameninţaţi de un bărbat
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Dec 2021   •   17:00

Incidentul s-a produs în satul Făurei, unde băbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice i-a ameninţat cu moartea pe doi poliţişti chemaţi să aplaneze un conflict.

Potrivit replicaonline.ro, totul s-a întâmplat în data de 3 decembrie, în jurul orei 16.45, lucrătorii din cadrul din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Băneasa au direcționați prin dispecerat să se deplaseze pe strada Giamiei din satul Făurei, comuna Băneasa, ca urmare a faptului că o persoană reclamase că un vecin avea un comportament agresiv, aducând injurii la adresa persoanelor aflate în zonă.

Ajunși la fața locului, cei doi polițiști l-au observat pe Asan Chemal, care mergea pe mijlocul drumului și care era sub influența băuturilor alcoolice.

Unul dintre polițiști a coborât din autospecială și s-a îndreptat către Asan Chemal, însă acesta a devenit extrem de agresiv, începând să îl amenințe cu moartea.

Apoi, Chemal a intrat într-o curte, ieșind la scurt timp cu un topor în mână. A ridicat toporul, încercând să-l lovească pe polițist, iar omul legii a intrat în mașină.

În continuare, individul turmentat s-a îndreptat către autospeciala de Poliție, dorind să lovească cu toporul, dar atunci a intervenit o femeie, care se pare că e mama inculpatului, aceasta luându-i toporul. Dar individul tot nu s-a potolit.

A început să lovească cu pumnii în mașină și chiar s-a urcat pe capotă, sărind și lovind parbrizul.

În cele din urmă a fost imobilizat, polițiștii pulverizând și spray iritant lacrimogen.

Bărbatul a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanţa.

 

 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close