Antena 3 CNN Actualitate Locale Mii de borcane de compot, împrăștiate pe autostrada Sibiu - Deva, după ce un TIR s-a răsturnat. Șoferul a murit | Trafic oprit complet

Mii de borcane de compot, împrăștiate pe autostrada Sibiu - Deva, după ce un TIR s-a răsturnat. Șoferul a murit | Trafic oprit complet

Un autocamion încărcat cu borcane de compot s-a răsturnat astăzi pe Autostrada A1 Sibiu-Deva. Traficul a fost oprit complet pe sensul spre Sibiu.

Mii de borcane de compot, împrăștiate pe autostrada Sibiu - Deva, după ce un TIR s-a răsturnat. Șoferul a murit | Trafic oprit complet
Sursa foto: ISU Sibiu
de Mia Lungu    |    15 Dec 2022   •   17:27

Update 17:45 Accidentul rutier s-a produs la km. 254, între ieșirea spre Aeroport și Cristian. Din primele date rezultă că șoferul ansamblului a decedat în urma impactului. 

Traficul pe direcția Nădlac - Sibiu este deviat la nodul rutier de la km. 270, Săliște, pe DN 1, cu posibilitate de reintrare pe A1 în zona Aeroportului Sibiu. Pe direcția Sibiu – Nădlac se circulă îngreunat.

Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Teleorman.

Știrea inițială: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 254, pe sensul către Deva, în zona localității Cristian, județul Sibiu, un autocamion încărcat cu sucuri (compot) a acroșat glisiera mediană și a pătruns pe sensul opus de mers.

În urma impactului, bucăți din parapet au ricoșat într-un alt autovehicul.

Forțele operative sosite la locul accidentului au constatat că exista o victimă, șoferul tirului care este încarcerat și decedat. La acest moment încă se lucrează pentru extragerea victimei.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Sibiu, circulația fiind deviată pe la nodul rutier de la km 270, localitatea Săliște, pe DN 7. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un apel pe numărul unic de urgență 112 a anunțat că un ansamblu Tir s-a răsturnat pe A1 sensul de mers Sibiu-Nădlac. ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere, descarcerare și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic. 

 

 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close