Antena 3 CNN Actualitate Locale Gina Tatiana, o minoră de 17 ani din Haţeg, a dispărut de acasă de joi. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112

Gina Tatiana, o minoră de 17 ani din Haţeg, a dispărut de acasă de joi. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112

O minoră în vârstă de 17 ani, din Haţeg, a dispărut de acasă de joi dimineaţă, de unde a plecat fără să le spună părinţilor unde se duce şi când se va întoarce.

Gina Tatiana, o minoră de 17 ani din Haţeg, a dispărut de acasă de joi. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2021   •   13:09

Cel care a anunţat Poliţia despre dispariţia Ginei Tatiana Oprean a fost tatăl acesteia. Părinţii spun că nu ştiu cu ce era îmbrăcată adolescenta în momentul în care a dispărut de acasă.

Oprean Gina Tatiana are 1,60 metri înălțime, 50 kilograme, constituție atletică, față ovală, ochi căprui şi păr șaten, lung. 

Minora a plecat de acasă joi dimineaţă fără să spună unde merge

"În data de 16.09.2021, în jurul orei 20:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați prin plângere de un bărbat din orașul Hațeg despre faptul că fiica sa, Oprean Gina Tatiana, în vârstă de 17 ani, din  orașul Hațeg, în data de 16.09.2021, în jurul orei 12.00, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma sesizării, polițiștii Formaţiunii de Investigaţii Criminale Hațeg au demarat cercetări şi au stabilit faptul că minora, în data de 16.09.2021, în jurul orei 12.00, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a comunica familiei unde intenționează să meargă și nici când va reveni. 

Membrii familiei au precizat că nu cunosc ce obiecte vestimentare purta minora în momentul plecării voluntare.

Părinţii nu ştiu cu ce era îmbrăcată fata în momentul dispariţiei

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aprox. 50 kg., constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr șaten, lung. 

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.     

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112", se arată în comunicatul Poliţiei, remis, vineri, presei.
 

×
Subiecte în articol: Gina Tatiana Oprean disparut Hateg
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close