Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Ucraina a încercat să-şi pună capăt zilelor în Lugoj | Cum a fost salvată

O femeie din Ucraina a încercat să-şi pună capăt zilelor în Lugoj | Cum a fost salvată

O femeie de 34 de ani din Ucraina a încercat, astăzi, să îşi pună capăt zilelor în Lugoj, județul Timiș, fiind salvată de un cetățean.

O femeie din Ucraina a încercat să-şi pună capăt zilelor în Lugoj | Cum a fost salvată
Sursa foto: Mediafax
de Claudia Popovici    |    15 Iun 2022   •   21:21

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziașului din lugoj se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenției de a se sinucide.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 34 de ani din Ucraina ar fi avut intenția de a se sinucide, însă a fost salvată de un cetățean.

Femeia a fost dusă la spital, întrucât avea un comportament agitat, iar ulterior a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În urma examinării medicale a reieșit că femeia prezenta vânătăi pe corp. Ea a declarat că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

„După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecția străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mișcare, a deschis portiera cu intenția de a coborî din acesta, situație surprinsă de către un echipaj de jandarmi”, a transmis Poliția Timiș, potrivit Mediafax.

În urma acestui incident, femeia a fost dusă la o clinică de psihiatrie din municipiul Timișoara, în vederea internării.

×
Subiecte în articol: Ucraina Lugoj sinucidere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close