Antena 3 CNN Actualitate Locale O minoră din Iaşi a fugit de acasă pentru a sta cu iubitul cu 20 de ani mai mare. Ce a aflat când a rămas însărcinată

O minoră din Iaşi a fugit de acasă pentru a sta cu iubitul cu 20 de ani mai mare. Ce a aflat când a rămas însărcinată

O minoră din Iaşi a fugit de acasă pentru a sta cu iubitul cu 20 de ani mai mare. Ce a aflat când a rămas însărcinată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    25 Apr 2018   •   23:26

Curtea de Apel Iaşi a trimis după gratii un bărbat de 34 de ani din Mirosloveşti care a întreţinut raporturi sexuale cu o adolescentă, deşi ştia că este infectat cu HIV. El a primit trei ani de închisoare pentru infracţiunea de „transmiterea sindromului imuno-deficitar dobândit”, şi doi ani de închisoare pentru „act sexual cu un minor”, pedepsele fiind contopite. În final, a primit o pedeapsă finală de trei ani şi opt luni şi trebuie să achite daune morale de 30.000 de euro către victimă, dar şi 3.000 de lei cu titlul de daune materiale.

În 2015, minora a fugit acasă la el, chiar dacă părinţii săi s-au împotrivit relaţiei. Tot atunci, bărbatul şi-ar fi alungat de acasă copiii şi concubina, pentru a putea rămâne cu Rebecca. Cei doi au întreţinut raporturi sexuale, deşi fata avea pe atunci 14 ani, scrie Ziarul de Iaşi.

În 2016, fata a rămas însărcinată şi a mers la spital. Medicii au diagnosticat-o cu sindromul HIV, iar mama fetei a sesizat apoi Poliţia.

×
Subiecte în articol: inchisoare Iași HIV
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close