Antena 3 CNN Actualitate Locale Pensionar, jefuit de 23.000 de lei, după ce a vrut să ajute două tinere cu un pahar cu apă

Pensionar, jefuit de 23.000 de lei, după ce a vrut să ajute două tinere cu un pahar cu apă

În prag de iarnă, un bătrân, de 84 de ani, din Ruscova, județul Maramureș, a rămas fără 23.000 de lei, după ce a vrut să ajute cu un pahar cu apă, 2 tinere.

Pensionar, jefuit de 23.000 de lei, după ce a vrut să ajute două tinere cu un pahar cu apă
Sursa foto: Getty
de Claudia Popovici    |    28 Sep 2021   •   21:27

Potrivit Poliţiei Române, polițiștii maramureşeni au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat de 84 de ani din Ruscova care a semnalat că i-a fost furată din casă suma de 23.000 de lei de către două femei care i-au cerut ajutorul şi un pahar cu apă.

„Șansa lui a fost că Dana, Emilia și Valentin, polițiști ai Secției 4 Leordina, pe care i-a anunțat de comiterea faptei prin 112, s-au mobilizat și le-au depistat pe fete, în doar două ore.

Cei 23.000 de lei sustrași din locuința bătrânului, profitând de neatenția lui, au fost descoperiți de polițiști la cele 2 tinere. Spre bucuria lui și a noastră, banii au fost restituiți în totalitate bărbatului, anunță Poliţia Română care îi felicită pe cei trei poliţişti pentru promptitudine şi profesionalism.

În prag de iarnă, un bătrân, de 84 de ani, din Ruscova, județul Maramureș, a rămas fără agoniseala de o viață, după ce a...

Publicată de Poliția Română pe Marţi, 28 septembrie 2021

Polițiștii continuă în acest caz cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

×
Subiecte în articol: politisti Maramureș pensionar jefuit
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close