Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimul mesaj lăsat poliţistul de 26 de ani găsit fără viaţă în curtea unui liceu din Ialomiţa: "Ai grijă în cine ai încredere"

Ultimul mesaj lăsat poliţistul de 26 de ani găsit fără viaţă în curtea unui liceu din Ialomiţa: "Ai grijă în cine ai încredere"

Un polițist, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit fără viaţă în curtea Liceului din Fierbinți Târg, Ialomița. Înainte de a recurge la acest gest extrem tânărul a lăsat un mesaj tulburător pe reţelele sociale.

Ultimul mesaj lăsat poliţistul de 26 de ani găsit fără viaţă în curtea unui liceu din Ialomiţa: "Ai grijă în cine ai încredere"
Sursa foto: IPJ Ialomita
de Claudia Popovici    |    25 Noi 2021   •   21:12

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila Dascălu, sesizarea la 112 a fost făcută noaptea trecută, în jurul orei 1.00.

Apelul anunța faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță, dar din păcate în urma cercetărilor tânărul a fost declarat decedat.

Bărbatul era ajutor de șef de post în comuna Rădulești, însă de un an era detașat la Postul de Poliție din Maia.

Potrivit presei locale, surse neoficiale spun că tânărul ar fi avut probleme cu iubita sa și, probabil, asta l-ar fi determinat să facă un astfel de gest.

Mai mult, în ultima sa postare de acum 21 de ore, tânărul poliţist spune: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”

„Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare”, a mai precizat IPJ Ialomița, citat de obiectiv.net.

×
Subiecte în articol: politist spanzurat liceu Fierbinți Târg
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close