Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţistă din Botoşani, lovită şi înjurată de un tânăr pe care încerca să îl imobilizeze, dar şi de prietenii acestuia

Poliţistă din Botoşani, lovită şi înjurată de un tânăr pe care încerca să îl imobilizeze, dar şi de prietenii acestuia

Imagini incredibile au fost surprinse la Botoşani, acolo unde a avut loc un conflict. O poliţistă a fost lovită de bărbatul pe care încerca să îl încătuşeze. Femeia a avut nevoie de câteva secunde pentru a-şi reveni.

Poliţistă din Botoşani, lovită şi înjurată de un tânăr pe care încerca să îl imobilizeze, dar şi de prietenii acestuia
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2021   •   11:55

Calvarul oamenilor legii nu s-a oprit însă aici. Atât agenta, cât şi colegul său, au fost bruscaţi de prietenii celui pe care încercau să îl reţină. Martorii îi împiedică să îi pună cătuşele bărbatului scandalagiu. 

Poliţista agresată este Iulia Froicu, cea care a salvat o fetiţă ce era ţinută ostatică de propriul tată într-un apartament din Botoşani.

Potrivit IPJ, vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui bar din oraș are loc un scandal între mai multe persoane.

Tânărul care urma să fie încătuşat a lovit poliţista, iar mai multe persoane aflate la faţa locului au încercat să împiedice agenţii să intervină.

La data de 20 august 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui bar din municipiu are loc un scandal între mai multe persoane.

"Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, a procedat la imobilizarea unui tânăr de 21 de ani, care ar fi adresat amenințări unei  tinere de 20 de ani și care manifesta un comportament recalcitrant și nu colabora cu forțele de ordine. În timpul intervenției polițiștilor, mai mulți tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfășoare activitățile specifice, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei. De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 31 de ani, ar fi aplicat o lovitură în zona feței, unuia dintre polițiști", a transmis Delia Nenişcu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare. 

Față de tânărul de 21 de ani s-a luat măsură internării la psihiatrie, întrucât manifesta o stare de agitație. 

Acesta nu a suferit leziuni fizice în urma intervenției polițiștilor. 

Totodată, a fost sesizat Parchetul de le lângâ Judecătoria Botoșani cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, urmând ca în funcție de rezultatele cercetările care se efectuează în cauză, să fie luate măsurile care se vor impune.

Citiţi şi: Ea este poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată într-un apartament din Botoşani

×
Subiecte în articol: politisti Botoșani scandal
Parteneri
Profesorii au respins ultima ofertă a Guvernului şi continuă protestul
x close