Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţişti bătuţi crunt de doi deţinuţi. Breşă majoră de securitate la IPJ Vrancea

Poliţişti bătuţi crunt de doi deţinuţi. Breşă majoră de securitate la IPJ Vrancea

Caz incredibil în arestul IPJ Vrancea. Mai mulți polițiști au fost bătuți de doi tineri reținuți, care au încercat să evadeze.

de Mariana Zaharia    |    13 Sep 2023   •   10:51

Bătaia a pornit după ce unul dintre deținuți a cerut să meargă la toaletă. Acesta l-a luat la bătaie pe agentul de serviciu, iar în ajutorul său a sărit un alt deținut. Agresorii au fost imobilizați în cele din urmă.

Starea polițiștilor agresați este una bună. Procurorii fac acum cercetări pentru tentativă de evadare și pentru ultraj.

Incidentul ar fi fost, de fapt, unul plănuit de către persoanele private de libertate. Unul dintre bărbați a cerut să se deschidă ușa pentru a merge la toaletă. În momentul în care agentul de serviciu a deschis, el a fost lovit cu pumnii.

Bărbatul a încercat să-l lovească și mai tare cu ajutorul unei cutii metalice pe care o avea la îndemână. Atunci i-a venit în sprijin și cel de-al doilea bărbat arestat.

Ambii i-au lovit pe polițiști, până când un alt agent, care era și el de serviciu, a încercat să își ajute colegul. Amândoi au fost agresați, iar lucrurile s-au oprit în momentul în care au venit în sprijin mai mulți polițiști.

Cei doi bărbați arestați, care au fost implicați în acest accident, sunt cunoscuți ca persoane violente.

Unul dintre ei este arestat pentru omor, iar celălalt pentru mai multe furturi. De altfel, cel arestat pentru furturi a mai încercat să evadeze din arest preventiv în luna februarie, atunci când a fost prins după două ore.

×
Subiecte în articol: IPJ Vrancea
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close