Antena 3 CNN Actualitate Locale Locuitorii din Bucureşti află duminică dacă și când se deschid la interior restaurantele, teatrele și cinematografele

Locuitorii din Bucureşti află duminică dacă și când se deschid la interior restaurantele, teatrele și cinematografele

Autoritățile municipale decid, duminică, în legătură cu redeschiderea la interior a restaurantelor şi cafenelelor, a teatrelor şi cinematografelor, în condițiile în care rata de incidență în Bucureşti a scăzut sub 3 la mia de locuitori pentru două zile la rând.

Locuitorii din Bucureşti află duminică dacă și când se deschid la interior restaurantele, teatrele și cinematografele
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    01 Mai 2021   •   17:46

Ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență (CMSU) Bucureşti va avea loc duminică, la ora 11,00, urmând să se desfășoare online, a declarat, sâmbătă, prefectul Capitalei, Alin Stoica.

El a confirmat că în cadrul ședinței se va discuta despre redeschiderea sălilor de spectacole și a restaurantelor, după ce, începând de vineri, rata de incidență a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în București a scăzut sub trei la mia de locuitori.

Prefectul Capitalei: Ședință online pentru redeschiderea la interior a HoReCa şi a sălilor de spectacole, în București

"Ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență va avea loc mâine (duminică - n.r.), la ora 11,00, online (...)

Vor fi discutate două lucruri, și anume sălile de spectacol și restaurantele deschise la interior în proporție de 30 la sută din numărul de locuri disponibile.

Deschiderea sălilor de spectacol și a restaurantelor la interior este scenariul din hotărârea de guvern", a declarat prefectul Capitalei.

Ce se poate întâmpla de luni: restaurantele şi sălile de spectacol redeschise la 30% din capacitate

Alin Stoica a specificat că hotărârea care va fi adoptată de CMSU Bucureşti va intra în vigoare la prima oră a zilei de luni.

"Luni, la ora 00,00, intră în vigoare hotărârea, deci fiecare se poate organiza de luni încolo să deschidă sălile de spectacol și restaurantele la interior și doar în proporție de 30%", a mai spus prefectul Capitalei.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: redeschidere HoReCa Alin Stoica
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close