Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce salariu i s-a oferit unui barman la Mamaia. "Voi chiar nu sunteţi întregi? Să vă fie ruşine!"

Ce salariu i s-a oferit unui barman la Mamaia. "Voi chiar nu sunteţi întregi? Să vă fie ruşine!"

Un tânăr care a vrut să se angajeze ca barman la Mamaia, Constanța, povestește că i s-a oferit un salariu de 1.500 de lei pentru un program de 24/24 de ore. 

Ce salariu i s-a oferit unui barman la Mamaia. "Voi chiar nu sunteţi întregi? Să vă fie ruşine!"
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    03 Iun 2020   •   14:49

"Am fost ieri la un interviu.. jale pot spune de la început. Am fost la un interviu în Mamaia, pentru postul de Barman. Am primit una din cele mai jalnice oferte. Barman, program 24/24, salariu 1500 de lei…

Voi chiar nu sunteţi întregi? Cum să dai 1500 de lei unui Barman cu un program 24/24, adică o normă normală de lucru, plus încă o normă, raportat la programul de 24/24. 360 de ore cu 1500 de lei ???", a scris Dragoș pe grupul de barmani și ospătari, potrivit gandul.ro.

"De asta nu aveţi personal şi vă treziți la jumătatea lunii Iulie că nu aveţi personal. Sper ca toţi aceşti angajatori să nu îşi găsească niciun angajat. Să lucrați voi pe 1500 de lei. Să vă fie ruşine!!!!!", a mai scris Dragoș.

Până la debutul pandemiei, angajatorii din industria ospitalității se plângeau că nu au pe cine angaja, mulți dintre lucrători fiind plecați în străinătate.
 

×
Subiecte în articol: Mamaia barman
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close