Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal în Maramureş din cauza unei sănii. Un bărbat a fost atacat de 20 de membri ai unui clan

Scandal în Maramureş din cauza unei sănii. Un bărbat a fost atacat de 20 de membri ai unui clan

Un bărbat din Maramureş a fost atacat de 20 de membri ai unui clan, după ce unul dintre indivizi i-a lovit maşina cu o sanie. Totul s-a întâmplat în localitatea Suciu de Sus.

Scandal în Maramureş din cauza unei sănii. Un bărbat a fost atacat de 20 de membri ai unui clan
Sursa foto: vasiledale.ro
de Vasile Dale    |    03 Feb 2022   •   16:12

Omul le-a cerut explicaţii tinerilor după ce s-a trezit cu maşina lovită.

Aproape 20 de indivizi din clanul Magoșanul au rupt lețuri din garduri și au sărit la bătaie. 

Aceştia au sărit însă la bătaie şi l-au lovit fără milă pe om în propria sa curte.

Fiul său a cerut ajutor la 112.

Poliţiştii au deschis dosar pentru loviri şi alte violenţe şi continuă cercetările în acest caz.

”La ora 18.13 minute am apelat Serviciul Unic 112. Mai multe familii de rromi au venit în fața porții noastre, la Suciu de Sus. Ne-au amenințat că ne omoară, atât pe mine, cât și pe tata. L-au lovit pe tata cu bote și cu ceva fier. Au venit cu 3 mașini pe uliță și aveau sănițe. Au lovit o mașină care era parcată pe marginea drumului. Tata a ieșit la poartă și i-a întrebat dacă nu le este rușine, că sparg mașina la om. Atunci a început totul. Au venit ne-au lovit, ne-au amenințat. Cred că erau vreo 20 de invidizi”, a scris fiul bărbatului agresat.

Victima se va prezenta la Serviciul de Medicină Legală pentru a-și scoate certificat medico-legal, pe care-l va depune la poliție.

IPJ Maramureș a confirmat faptul că bărbatul în vârstă de 48 ani a fost victima unei agresiuni.

"Colegii mei au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire și alte violențe", a informat birou de presă pentru vasiledale.ro.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii stării de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate. Totodată a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

×
Subiecte în articol: sanie Maramureș scandal clan Suciu de Sus
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close