Antena 3 CNN Actualitate Locale Distracția unui șofer din Hunedoara, stricată de Poliție. Făcea drifturi în sensul giratoriu

Distracția unui șofer din Hunedoara, stricată de Poliție. Făcea drifturi în sensul giratoriu

Un tânăr șofer, în vârstă de 21 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce făcea drifturi, într-un sens giratoriu din Hunedoara. Distracția i-a fost stricată de polițiști.

Distracția unui șofer din Hunedoara, stricată de Poliție. Făcea drifturi în sensul giratoriu
Sursa foto: Facebook / Primăria Hunedoara
de Andreea Ştefan    |    09 Aug 2021   •   17:21

Tânărul de 21 de ani a fost surprins în timp ce se învârtea cu mașina, în sensul giratoriu „tricolor”, din intersecția Bulevardului Libertății, Străzii George Enescu, Străzii Aurel Vlaicu și Bulevardului Republicii din Hunedoara.

Camerele de supraveghere montate în zonă au surpins incidentul, iar polițiștii au ajuns în scurt timp la fața locului și i-au stricat distracția șoferului.

Tânărul a fost oprit, încătușat și dus la secția de Poliție.

”Cetățeanul care făcea drifturi în sensul giratoriu tricolor a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Un echipaj al poliției rutiere l-a identificat și acesta a fost sancționat potrivit legii pentru tulburarea liniștii publice. Ba mai mult, a rămas și fără permisul de conducere”, informează Primăria Hunedoara.

Tânărul șofer a primit o amendă în valoare de 1.160 de lei, a rămas fără permis timp de 30 de zile și i-a mai fost adăugată o amendă de 1.500 lei, conform Legii 61, informează adevarul.ro.

În urmă cu doar câteva zile, tânărul a mai fost amendat pentru folii şi poluare fonică, în valoare de 1.160 de lei.

×
Subiecte în articol: Hunedoara drifturi sens giratoriu
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close