Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 19 ani a căzut de la etaj, de pe casa scării. Băiatul era în depresie după ce îi murise mama, în Drobeta-Turnu Severin

Un tânăr de 19 ani a căzut de la etaj, de pe casa scării. Băiatul era în depresie după ce îi murise mama, în Drobeta-Turnu Severin

Tragedie în prag de sărbători, în Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr de doar 19 ani s-a aruncat de la etajul patru al blocului. 

Un tânăr de 19 ani a căzut de la etaj, de pe casa scării. Băiatul era în depresie după ce îi murise mama, în Drobeta-Turnu Severin
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Adriana Drăghici    |    23 Dec 2022   •   13:56

Din primele informaţii, tânărul ar fi fost în depresie după ce, anul trecut, mama sa a murit. 

Tânărul s-a aruncat de pe geamul de la casa scării. 

Acesta locuia cu fratele său mai mare. 

Poliția este la fața locului pentru anchetă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Incidentul vine după ce, în urmă cu patru zile, tânărul s-ar fi certat cu fratele său, iar în urma conflictului, s-ar fi tăiat la mână. 

Tânărul a fost internat în spital la secția de psihiatrie, unde a stat internat trei zile și de unde a fost externat ieri.

Politia a deschis în acest caz o anchetă, pentru a stabili cauzele exacte şi împrejurările în care s-a produs incidentul.

Autorităţile vor trebui să vină în sprijinul fratelui victimei, căci tânărul nu îşi permite să achite cheltuielile legate de înmormântare.

×
Subiecte în articol: aruncat etaj depresie
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close