Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a murit, după ce s-a răsturnat cu betoniera pe E85, în Buzău: "Voiam să-l depășesc și a început să șerpuiască"

Un tânăr a murit, după ce s-a răsturnat cu betoniera pe E85, în Buzău: "Voiam să-l depășesc și a început să șerpuiască"

Accident grav pe Drumul European 85, în județul Buzău. Un tânăr de 33 de ani a murit după ce betoniera pe care o conducea s-a răsturnat şi a ieşit de pe şosea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2024   •   08:55

Accidentul a avut loc pe pe DN 2 (E85), în judeţul Buzău.

Șoferul în vârstă de 33 de ani a murit după ce ce betoniera pe care o conducea s-a răsturnat şi a ieşit de pe şosea.

Potrivit martorilor, șoferul a mers câteva zeci de metri în zig-zag, după care s-a răsturnat. 

"Voiam să-l depășesc și a început să șerpuiască, a intra în afara carosabilului și s-a răsturnat. Am oprit să vedem ce se întâmplă, am încercat sa-l scot, dar era inconștient avea gura plina de mâncare ca el mânca, avea mâncarea lângă el", a spus un martor.

Citește și: Aglomerație pe DN2, în Afumați, în urma unui accident: Un șofer a rămas încarcerat, după ce a intrat cu mașina în parapet

"Un șofer în vârstă de 33 de ani din Buzău, a condus un autovehicul de mare tonaj pe DN 85 din direcția localității Spătaru, către Municipiul Buzău, moment în care a pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din accident s-a constatat decesul șoferului, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere de inculpă", potrivit IPJ Buzău.

×
Subiecte în articol: accident betonieră Buzau a murit E85
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close