Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Baia Mare a fost cerută în căsătorie în timpul unei razii a Poliţiei: "Am fost puţin şocată"

O tânără din Baia Mare a fost cerută în căsătorie în timpul unei razii a Poliţiei: "Am fost puţin şocată"

Cerere inedită în căsătorie la Baia Mare. Un tânăr a pus la cale împreună cu mai mulţi poliţisti o urmărire ca în filme. Viitoarea mireasă, şocată de ce se întâmplă în jurul eI, a dat răspunsul, un DA hotărât, aplaudat de martori şi de oamenii legii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   10:59

Cu Poliţia pe urme, iubita viitorului mire tocmai aflase că tânărul este suspect de furt. După ce a fost pecheziţionată, tânăra a aflat motivul adevărat al aşa-zisei intervenţii.

Cei doi s-au cunoscut acum trei ani, iar momentul cererii în căsătorie a fost aşteptat cu nerăbdare de tânără.

"Am fost puţin şocată, ce-i drept, că nu am auzit să fie cea în neregulă cu maşina sau mai ales, substanţe periculoase, nu, niciodată la noi", a mărturisit tânăra, cerută în căsătorie îmtr-un mod inedit.

"Prima oară, m-am gândit să fac ceva diferit să o impresionez, ţinând cont că-mi doresc toată viaţa să fiu cu ea. În momentul când îmi pierdeam tatăl, a apărut ea în viaţa mea şi am simţit că Dumnezeu mi l-a luat pe tatăl şi mi-a dat-o pe ea şi am vrut să o impresionez", a spus viitorul mire.

Cererea în căsătorie a fost emoţionantă şi pentru complici.

"Ne dorim ca această zi să rămână memorabilă şi să fie un eveniment unic. Noi, poliţiştii, le dorim casă întemeiată pe iubire, preţuire şi respect", a transmis o poliţistă, complice la evenimentul fericit.

Acum urmează nunta, iar tinerii îndrăgostiţi au făcut deja primele invitaţii - poliţiştii care au pus în scenă urmărirea fictivă.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close