Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Iaşi şi-a pus capăt zilelor cu otravă, după ce s-a despărţit de iubit

O tânără din Iaşi şi-a pus capăt zilelor cu otravă, după ce s-a despărţit de iubit

O tânără de 32 de ani din Iași, a fost găsită fără viaţă în baie, după ce a ingerat anumite substanțe chimice pe fondul unei depresii după despărţirea de iubit.

O tânără din Iaşi şi-a pus capăt zilelor cu otravă, după ce s-a despărţit de iubit
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    08 Iun 2021   •   18:54

Potrivit presei locale, femeia în vârstă de 32 de ani locuia în zona Nicolina din municipiul Iași, alături de un coleg care a descoperit-o fără viaţă, în baie. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, tânăra nu a mai fi putut fi salvată şi a fost declarat decesul.

Surse din cadrul anchetei au precizat că femeia s-a despărțit de fostul iubit și în ultima perioadă s-a confruntat cu situații psihice dificile. Ieri, tânăra a recurs la un gest extrem. A decis să îşi pună capăt zilelor ingerând pe lângă medicamentele cu care se trata şi o substanța toxică.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cu exactitate cauzele decesului.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și se fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, au precizat poliţiştii.

Un caz similar a avut loc la Arad

În rândul tinerilor români, sinuciderea este a doua cauză de mortalitate, după accidentele rutiere. Un adolescent a comandat de pe internet o substanţă despre care se crede că ar fi otravă, s-a închis în cameră acolo unde a scris pe calculator un mesaj de adio, apoi şi-a pus capăt zilelor.

Pentru a se asigura că familia vede mesajul, adolescentul a lăsat la vedere parola calculatorului. 

Băiatul a fost găsit fără viaţă de tatăl său, după ce a deblocat uşa, crezând inițial că tânărul şi-a pierdut cheia.

La faţa locului au ajuns un echipaj al Poliţiei secţiei 6 Beliu şi un echipaj SMURD care însă nu a mai putut face nimic şi a declarat decesul. Vestea tragică i-a șocat pe toţi, mai ales pe mama tânărului şi pe cei trei fraţi, informează  presa locală.

Trupul neînsufleţit al adolecentului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vedere efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close