Antena 3 Actualitate Locale Tanti Constanța a reușit să scape de viol cu vorba bună: „Zicea că a venit să se iubească cu mine, că îmi face un bine. I-am spus că...”

Tanti Constanța a reușit să scape de viol cu vorba bună: „Zicea că a venit să se iubească cu mine, că îmi face un bine. I-am spus că...”

de S.T.    |    11 Apr 2019   •   20:49
Tanti Constanța a reușit să scape de viol cu vorba bună: „Zicea că a venit să se iubească cu mine, că îmi face un bine. I-am spus că...” Foto: targovistenews.ro

O văduvă în vârstă de 82 de ani din Sălcuţa, Titu, s-a trezit acum trei zile cu un băiat de 22 de ani peste ea în casă. Tanti Constanţa a povestit că tânărul a dat buzna şi i-a spus că a venit să se iubească cu ea.

Femeia nu s-a speriat şi a avut inspiraţia să nu i se opună băiatului.

S-a aşezat pe pat lângă el şi a început să-i vorbească, i-a spus că abia se împărtăşise, că ea e bătrână: "Nu contează, eu te iubesc!", i-a spus băiatul.

Femeia a reuşit să sune la 112 şi să dea alarma, în timp ce-l ţinea de vorbă pe violator. Acesta a realizat că bătrâna a cerut ajutor, aşa că a fugit. A fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile, scrie targovistenews.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close