Antena 3 CNN Actualitate Locale Tatăl studentei la Medicină, ucisă de iubit, mărturii în lacrimi: "Pe Andreea nu o mai învie, orice pedeapsă ar lua"

Tatăl studentei la Medicină, ucisă de iubit, mărturii în lacrimi: "Pe Andreea nu o mai învie, orice pedeapsă ar lua"

Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă de iubit, a declarat că, cel mai probabil, criminalul a dezvoltat o obsesie pentru fata sa şi nu a putut suporta gândul că nu vor mai fi impreună. Tatălui studentei adaugă că a presimţit că ceva grav s-a întâmplat în momentul în care fiica sa nu i-a mai răspuns la telefon.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mar 2024   •   11:04

"La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. 

La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns", a mărturisit tatăl tinerei studente.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu Andreea, tânăra studentă la Medicină.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Pe Andreea nu o mai învie"

Omul spune că şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva în momentul în care fata nu i-a răspuns la telefon.

"Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara.

Probabil, a dezvoltat o obsesie. Am înţeles că el voia şi ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relaţie cu el. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic", este mărturia cu ochii în lacrimi a tatălui Andreei, tânăra din Gorj, studentă la Medicină în Timişoara, ucisă cu sânge rece de iubit.

Astăzi, familia studentei la Medicină ucisă de iubit este așteptată la Serviciul de Medicna Legala din Timișoara, pentru a ridica trupul neînsuflețit al fetei.

Medicii au terminat raportul care a arătat că tânăra a fost ucisă cu 31 de lovituri de cuțit și a încercat să se apere până în ultimul moment.

Până și anchetatorii au rămas șocați de cruzimea cu care bărbatul a lovit-o pe tânăra, mai ales că după crimă, acesta a încercat să îi ascundă rănile din jurul gâtului.

Tânăra studentă va fi înmormântată în satul natal din judeţul Gorj

Înmormântarea studentei va avea loc în satul Padeș din Gorj, acolo unde întreaga comunitate e în stare de șoc. Andreea era o studenta de 10 și avea planuri mari pentru o carieră de succes în Medicină. 

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close