Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au evadat din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea | Cum au fost prinşi

Doi tineri au evadat din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea | Cum au fost prinşi

Doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat, astăzi,din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Doi tineri au evadat din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea | Cum au fost prinşi
Sursa foto: IPJ Vrancea
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Feb 2023   •   20:03

Update 20:30: Cei doi tineri care au evadat, astăzi, din arestul IPJ Vrancea au fost depistați și imobilizați de poliţişti în municipiul Focşani, în Zona Pieței Moldovei

Polițiștii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului județ, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a celor doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, care au evadat în această seară din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Pe urmele lor sunt și doi câini de urmă.

Cei doi erau arestați preventiv pentru furt din data de 4 ianuarie, respectiv 25 ianuarie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele informaţii, cei doi au fugit din curtea interioara a IPJ Vrancea în timp ce erau la activități administrative. Au sărit gardul, iar polițiștii nu au putut să-i mai prindă.

Semnalmente:

  • Palade George, de 22 ani, cu domiciliul în Panciu era îmbrăcat cu pantalon gri de trening, geacă de fâș înscripționată Hugo Boss.
  • Zaharia Aurel , de 17 ani, domiciliat în comuna Năruja era îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistare sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

×
Subiecte în articol: IPJ Vrancea evadat poliţie tineri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close