Antena 3 CNN Actualitate Locale Un TIR condus de un ucrainean care a adormit la volan a derapat și a ajuns peste casa unui sătean din Galați

Un TIR condus de un ucrainean care a adormit la volan a derapat și a ajuns peste casa unui sătean din Galați

Un accident spectaculos s-a produs marți dimineață pe o șosea din județul Galați. Un șofer de tir a pierdut controlul volanului, iar camionul a ieșit de pe carosabil și a intrat în curtea unui gălățean.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2022   •   09:43

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un tir înmatriculat în țara de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre vama Oancea, ar fi adormit la volan, moment în care ar fi pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți unde a lovit un autovehicul parcat.

Din impact a ricoșat și a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodărești.

Potrivit primelor informații nu au fost victime în urma impactului.

Misiunea este în derulare, iar la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, un echipaj de la descarcerare, motocicleta SMURD și ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați.

Accidentul a avut loc pe DN26, în localitatea Tătarca.

Polițiștii au început o anchetă și vor stabili cum s-a produs accidentul.

În ultima perioadă pe DN26 s-au produs numeroase accidente rutiere grave din cauza vitezei excesive și a neatenției. Sectorul de drum se află în comuna gălățeană Tulucești, în apropierea orașului Galați.

×
Subiecte în articol: accident Galați TIR
Parteneri
Surse: România nu poate da sistemul Patriot Ucrainei
x close