Antena 3 CNN Actualitate Locale Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers. Un echipaj de pompieri a intervenit la fața locului

Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers. Un echipaj de pompieri a intervenit la fața locului

Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers. Un echipaj de pompieri a intervenit la fața locului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    19 Mai 2017   •   17:43

Un autobuz cu 17 pasageri a fost mistuit în întregime de flăcări vineri, în timp ce circula pe DN19 în localitatea bihoreană Diosig, însă persoanele din autovehicul au fost evacuate la timp, nefiind înregistrate victime. 

Potrivit căpitanului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, şoferul autobuzului a oprit de îndată ce a observat fumul ce ieşea de la motor, a evacuat toţi pasagerii şi a încercat singur să oprească flăcările. Depăşit de situaţie, a solicitat ajutor pompierilor. 

"În jurul orei 15,00, printr-un apel la 112, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în Diosig, pentru stingerea unui incendiu produs la un autobuz. Când echipajele au ajuns acolo, incendiul era generalizat în interiorul autobuzului, flăcările se manifestau la întregul autovehicul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. 

Un echipaj de 14 pompieri mobilizaţi de la unitatea din oraşul Săcuieni, cea mai apropiată staţie de pompieri, a intervenit de urgenţă, dar autobuzul a ars în întregime. 

”Din fericire, nu s-au înregistrat victime, nicio persoană din autobuzul în care circulau nu a suferit din cauza incendiului”, a precizat Roşca. 

Autobuzul implicat în incendiu făcea curse regulate între Săcueni şi Diosig. Traficul rutier a fost oprit temporar, din cauza fumului dens emanat de flăcări, însă circulaţia a fost restabilită, imediat după finalizarea intervenţiei pompierilor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: autobuz incendiu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close