Antena 3 CNN Actualitate Locale Un ieșean și-a abuzat sexual ambele fiice în acelaşi timp. Una dintre fete suferă de handicap psihic sever

Un ieșean și-a abuzat sexual ambele fiice în acelaşi timp. Una dintre fete suferă de handicap psihic sever

Un ieșean și-a abuzat sexual ambele fiice în acelaşi timp. Una dintre fete suferă de handicap psihic sever
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Mai 2017   •   22:32

Un ieșean şi-ar fi violat cele două fiice în acelaşi timp. Cazul a ajuns în vizorul anchetatorilor, după ce mama fetelor a reclamat la Poliţie că una dintre fiice ar fi fost violată de tată, potrivit click.ro.

Este vorba despre o tânără de 28 de ani, cu un handicap psihic sever, care, din cauza stării de sănătate, nu a putut povesti prin ce trece. La audieri, anchetatorii au descoperit că o altă fiică a bărba­tului, de 24 de ani, fusese violată în mod repetat încă de când avea 13 ani.

Uneori, bărbatul îşi viola cele două fete în acelaşi timp, organizând, după ce se îmbăta, adevărate orgii sexuale cu ele.

La începutul anului 2016, mama fetei s-a întors în ţară şi, în timp ce încerca să comunice cu fiica sa, aceasta i-a transmis, mai mult prin gesturi, că tatăl ei ar întreţine raporturi sexuale cu ea. Fata a fost expertizată la IML, dar şi audiată în regim special în prezenţa specialiştilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru viol.

×
Subiecte în articol: tata violat abuz sexual fiice
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close