Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat și-a terorizat vecinii, după ce a aruncat mai multe televizoare de la balcon, într-un bloc din Năvodari

Un bărbat și-a terorizat vecinii, după ce a aruncat mai multe televizoare de la balcon, într-un bloc din Năvodari

Un bărbat din Năvodari și-a terorizat vecinii, după ce a aruncat mai multe televizoare de la balcon, care puteau lovi trecătorii.

Un bărbat și-a terorizat vecinii, după ce a aruncat mai multe televizoare de la balcon, într-un bloc din Năvodari
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    24 Oct 2022   •   17:07

Un pensionar din Năvodari a pus pe jar un cartier întreg când a început să-și arunce televizoarele pe geam.

S-a întâmplat din senin, fără niciun avertisment. Vecinii, îngroziți, când au văzut televizoarele zburând pe geamul din balcon, au sunat la poliție imediat.

Scandalagiul a fost luat de salvare și dus la psihiatrie, la Palazu.

”Un vecin a avut nişte probleme, că i-a plecat soţia la azil, pentru că e bolnavă de mai multe boli şi n-a mai putut să reziste şi s-a supărat şi a mai aruncat câte un televizor, câte una, alta.

Nu e cunoscut cu niciun fel de problemă săracul. Era normal, a muncit, acum era la pensie. De o săptămână era stresat cu soţia și asta s-a întâmplat.

Dacă era cineva pe aici, îl lovea. Trebuie să te sperii, oricât eşti de puternic.

S-a dat lumea la o parte, a chemat Poliţia Locală... Poate se face bine şi vine acasă sănătos şi liniştit”, a spus un vecin al bărbatului.

”Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar arunca mai multe bunuri, pe geamul de la balconul locuinței sale. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 71 de ani, care s-a manifestat recalcitrant și a refuzat să coopereze cu autoritățile. 

La fața locului s-au deplasat și pompieri ai I.S.U. Dobrogea, care au deblocat ușa imobilului în cauză.

Bărbatul a fost transportat la spital, ulterior fiind internat în secția de psihiatrie Palazu Mare”, au transmis polițiștii.

×
Subiecte în articol: Navodari televizoare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close