Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, în vizită la copiii mutați la spitalul Marie Curie, după incendiul de la spitalul Robănescu: "Le mulțumesc cadrelor medicale pentru profesionalism"

Marcel Ciolacu, în vizită la copiii mutați la spitalul Marie Curie, după incendiul de la spitalul Robănescu: "Le mulțumesc cadrelor medicale pentru profesionalism"

Marcel Ciolacu i-a vizitat astăzi pe micuții pacienți care au fost transferați seara trecută în urma incendiului de la Centrul Clinic de Recuperare "Dr. Nicolae Robănescu", la Spitalul Clinic de Urgență "Marie S. Curie".

Marcel Ciolacu, în vizită la copiii mutați la spitalul Marie Curie, după incendiul de la spitalul Robănescu: "Le mulțumesc cadrelor medicale pentru profesionalism"
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2023   •   11:45

"Prioritatea noastră este de a restabili condițiile de funcționare în deplină siguranță la Centrul Clinic de Recuperare Dr. Nicolae Robănescu astfel încât, în cel mai scurt timp, copiii să-și poată relua tratamentele de care au atâta nevoie.

Le mulțumesc încă o dată cadrelor medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă în gestionarea situației, precum și echipelor de intervenție pentru rapiditatea cu care au acționat în stingerea incendiului și reducerea pagubelor", a scris premierul Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: Explozie urmată de incendiu la un centru de recuperare pentru copii, în București. Peste 100 de micuți au fost evacuați

Reamintim faptul că seara trecută a izbucnit un incendiu la Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu din București. 110 copii au fost evacuați.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu incendiu spital
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close