Antena 3 CNN Actualitate Marinarii abia întorși din voiaje își duc soțiile la detectorul de minciuni. ”Încă o formă de umilire!”

Marinarii abia întorși din voiaje își duc soțiile la detectorul de minciuni. ”Încă o formă de umilire!”

Pandemia a schimbat radical cuplurile. Numărul marinarilor întorși acasă de sărbători, care și-au dus soțiile și iubitele la detectorul de minciuni pentru a se asigura că nu au fost înșelați în perioada în care au fost departe de casă a explodat.

Marinarii abia întorși din voiaje își duc soțiile la detectorul de minciuni. ”Încă o formă de umilire!”
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    24 Dec 2021   •   10:53

”Începând cu anul 2015, foarte mulți dintre marinarii ce s-au întors acasă au început să își ducă partenerele de viață la detectorul de minciuni. De ce? Ca să afle tipul de relații pe care acestea le-au avut în perioada în care ei nu au fost prezenți în interiorul familiei. 

Ulterior acest lucru s-a extins și către adolescenți căci se pare că uneori soțiile pot minți foarte, foarte bine. 

Iar dacă se merge pe ideea că partea de intimitate manifestată nu înseamnă o trădare, atunci înseamnă că el nu a avut o relație. 

În acest moment, laboratoarele de detectare a minciunii sunt asaltate”, a povestit psihologul Radu Leca la Antena 3. 

”Încă de acum 70 de ani se spune în țara noastră: Ai grijă cu cine te căsătorești! Marinarii primesc șansa la fericire. Dar această șansă depinde și de tipul lor de implicare din interiorul familiei. 

Nu putem vorbi de încredere 100% decât dacă noi credem în partenerul de viață 100%. Altfel, noțiunea de cuplu este pusă în pericol. 

Este absolut normal ca detectorul de minciuni să își facă treaba foarte bine. În timp veți observa că numărul de divorțuri va crește. Doar că persoanele care au fost căsătorite cu un marinar niciodată nu se vor mai căsători cu un bărbat de acest tip”, a mai spus el. 

”Încă o formă de umilire, acesta este punctul meu de vedere. Să nu ai încredere în partenerul de cuplu pe care tu l-ai ales și să îl duci într-o formă de autoritate în care autoritatea să afirme dacă partenerul tău minte sau nu, ține foarte mult de neîncredere și trădare în interiorul cuplului. Cu adevărat femeile sunt umilite”, a concluzionat psihologul. 

×
Subiecte în articol: marinari detector minciuni
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close